Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ingatlanpiaci hírek

Egy jó szerződéssel megelőzhető a bérbeadó és a bérlő közti közötti konfliktus

Egy új albérlet keresése mindig rengeteg stresszel jár, mivel a megfelelő lakás kiválasztása mellett kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő bérleti szerződésre, amire később hivatkozni lehet konfliktusok esetén. Gyakori kérdés például, hogy mikor van joga a bérbeadónak kiköltöztetni a bérlőt, illetve a bérlőnek milyen jogai vannak. A legfonto

Városháza-ügy: „Mindenki pénzt akar” – Újabb felvétellel jelentkezett Anonymus

Újabb videóval jelentkezett Anonymus, aki ígéretéhez híven további részleteket közölt a korrupciógyanús fővárosi ingatlanügyletekről.

Városháza-botrány: Anonymus listát közölt az eladásra kínált fővárosi ingatlanokról

Anonymus kedd reggel egy újabb rejtélyes hangfelvételt hozott napvilágra, a megvágott videóban láthatunk egy listát, amiből kiderül, hogy a főváros hány ingatlantól akar megválni.

Fontos bejelentést tett Vitézy Dávid

Építési engedélyt kaptak az új Közlekedési Múzeum első épületei – elsőként négy kisebb, melyeket az Északi Járműjavító korábbi épületeiből megmentenek.

Így csökkent le a járvány alatt az ingatlanbefektetők száma

A hazai lakásértékesítésekben mindig is fontos szerepe volt a befektetési célú eladásoknak. Amellett, hogy a tranzakciószámok egy jelentős részét ezek teszik ki, az ilyen céllal üzemeltetett ingatlanok a bérlakáspiacot is erősítik. Az utóbbi időben azonban a befektetők aránya csökkent. Hogy pontosan milyen mértékben, azt az MNB Lakáspiaci Jelentése

Újabb fővárosi ingatlanügyben tett feljelentést Budai Gyula

Ez az az ingatlan, amelyről egy múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételen beszélnek.

Három éve elhunyt fideszes képviselő lakásbérleti szerződésével támadna vissza Jakab Péter az ingatlanügyei után

„Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára” – reagált a Fidesz frakcióvezetője.

Két és fél millió forintba kerül a zuhanytálca helye, meddig tart az ingatlanpiaci drágulás?

Amíg a kínálat szűkül, az építési költségek emelkednek és a kereslet is élénk marad, az árak további emelkedésére kell számítanunk – a Danube Capital elemzőjének írása.

Mik a trendek az ingatlanpiacon? Hol találunk drágán, és hol kedvező áron ingatlant?

A szakértő szerint egyre többen költöznek ki az agglomerációba, de a belvárosi és vízközeli ingatlanok is keresettek. Ugyanakkor a használt ingatlanok már nem feltétlenül bizonyulnak kedvező árúnak.

Hevesen emelkedett a házak ára Heves megyében 2021-ben

Egész Magyarországhoz hasonlóan Heves megye ingatlanpiacán is áremelkedés volt tapasztalható az utóbbi 12 hónapban. Ráadásul Heves megyében az országos átlagnál magasabb volt a lakóingatlanok árának az emelkedése. Vajon melyik Heves megyei városban emelkedtek a legjobban az árak? A statisztikák tartogatnak néhány meglepetést.

Az Ön személyes otthon szakértője

Elérhetőség

Molnár Edit

+36 70 454 5279

molnar.edit@oc.hu

eOldal.hu, 2007-2021 © Minden jog fenntartva.